Diberdayakan oleh Blogger.

Senin, 10 Desember 2012

I Have To Say This...

Yippiieee, it's almost 2013 guys.. Can you feel it... About the happiness, the dreams that would be achieve, etc. So, how about if we welcoming new year with a new spirit by making a good progress, and also gain more achievements.

So, I would like to thanks God for giving me so much happiness that happened in this year. I have a wonderful relationship with my husband. In other word is selalu bersyukur, bersyukur, dan bersyukur atas segala nikmat yang telah Engkau berikan ya Allah.. :') Hopely, tahun depan udah nambah baby gitu biar lebih ramai lagi.. hihi.. Aamiin ya Allah..

This pict is actually my pre wed pict, ,asih kuruuus buangeeet :D
Also......, I'm so glad that I still connected with my friends yang udah lama banget ga ketemu, dari jaman saya masih kerja di Proyek PLTU 1 Rembang, They are ZPT girls, such as : Shety, May, Erly, Imah, etc.. Oh My God, itu udah lama banget dari akhir tahun 2009, and I still connected with all of them rasanya luaar biasa bahagia. They all good person, good friend.


Mb Erni, Me, and Erly
Shety, Me and Erly (Both Of Them are My Friends in ZPT Office)
Mbak Erni, Me, Pak Hendra, May, and Pak Tri
Look at that pict... I don't know why foto yang terakhir senyumku terpaksa waktu sebelahan ama Pak Hendra.. Ihik... :p Well, actually saya sudah pernah post about temen - temen ZPT. If you wanna see more about my ZPT friends just go click here !!

Hmm... selain teman - teman yang diatas, ada juga dong keseruan di Proyek PLTU Jepara. From Murinda Girls.. Mbak Iis, Rini, Desy, Yossi, and Yayuk. Kalau yang ini mostly masih di Jepara, jadinya masih sering contact dan bahkan ketemuan.. hihi








Well, saking banyaknya foto dari Murinda girls.. jadi bingung yang pengen ditampilin yang mana.. Just random.. Saya pilih yang itu aja ya.. Ada juga sih yang dulu sempet ter-upload, tapi lupa judulnya yang mana.. But, once again if you wanna see another photos from Murinda friends, just click here !! :)

Last but not least, I just hope that I have been a good person for people around me, and of course be a nice wife to my lovely hubby Amirul Anas. :)

Well, that's it about my post, see yaaa.. Salam :)

0 komentar:

Posting Komentar

Silahkan Coment...